Bijl Legal

Bijl Legal is het kantoor voor toegankelijke en laagdrempelige rechtshulp. Het kantoor is gevestigd in Leerdam. Wij procederen voor alle rechtbanken. Daarnaast behartigen wij de belangen van particulieren en ondernemers.

Rechtsgebieden en tarieven

Het kantoor richt zich op het arbeidsrecht. Wij hanteren een redelijk uurtarief. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Werkwijze

Wij vinden het van belang dat zaken op een betrokken en efficiënte wijze worden behandeld. Hierbij staat uw belang voorop.

Contact Bijl Legal

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met ons kantoor, vul dan onderstaand contactformulier in of bel 088-6002806 (gebruikelijke belkosten).

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht
 • Personen- en Familierecht
 • Strafrecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht

   Neem contact op met Bijl Legal

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met juristenkantoor Bijl Legal. Wij zijn bereikbaar op 088-6002811.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

   Andre Bijl

   André Bijl houdt zich als jurist bezig met het arbeidsrecht. Hij heeft jarenlange ervaring, eerst als advocaat en nu werkzaam als jurist. André staat zowel particulieren als ondernemers bij in zijn praktijk. Naast zijn werkzame leven is André een actief sporter en daarnaast politiek geïnteresseerd.

   Bekijk profiel