Over ons

Maar wie zijn wij nou eigenlijk?

Voor je jouw juridische vraag aan ons stelt is het misschien fijn om te weten door wie je geholpen wordt, waarmee we jou kunnen helpen en waarom wij doen wat we doen.

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team. We werken nauw met elkaar samen. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur. Wij geven je advies waar nodig, maar zorgen er ook zelf voor dat de informatie op onze websites up to date is en verzamelen en plaatsen nieuws. Zo blijven we zelf ook zo goed mogelijk op de hoogte van wat er speelt.

Wat willen wij bereiken?

Ons uiteindelijke doel is jou verder helpen met je juridische probleem en ervoor zorgen dat er een oplossing komt die bij jou past. Om dit te doen willen wij jou de juiste en zo compleet mogelijke hulp bieden in gewone mensentaal. Veel juridische informatie die je op internet kunt vinden is onnodig ingewikkeld. Wij vinden het belangrijk om alles zo begrijpelijk en doorzichtig mogelijk te maken. We luisteren naar jouw verhaal, leggen je uit wat nu het beste kunt doen en beantwoorden al je vragen. We nemen graag de tijd om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Dit geeft vaak al een stuk rust en neemt een stukje onzekerheid weg.

Complete juridische hulp

Wij willen jou zo compleet mogelijke juridische hulp bieden. Dit betekent dat je van begin tot eind bij ons terecht kan. Ben je je nog aan het oriënteren of zoek je algemene informatie over een bepaald onderwerp, dan kun je op onze websites een heel eind komen. Hier kun je ook terecht voor het laatste nieuws. Heb je een hele specifieke vraag of wil je weten wat je nou eigenlijk in jouw situatie het beste kan doen, dan kan één van onze adviseurs je even bellen. Bij onze begripvolle medewerkers kun je jouw verhaal kwijt. Zij bieden een luisterend oor en geven je het juiste advies waar je mee verder kan. In sommige gevallen kunnen wij je op een document wijzen dat je kunt downloaden. In andere gevallen kunnen we bijvoorbeeld een berekening maken. Is het nodig, dan brengen we je graag in contact met een van onze advocaten, juristen of mediators.

Drempel

Om hulp vragen is niet makkelijk. Helemaal als het om een juridische kwestie gaat vinden mensen het lastig om aan de bel te trekken. Het is ook nogal wat om bij een advocaat binnen te stappen. Een behoorlijke drempel voor veel mensen, die vaak ook nog in een hele onzekere periode zitten. Deze drempel willen wij wegnemen. Hoe langer je wacht met het zoeken van hulp hoe lastiger het vaak wordt om het probleem op te lossen! Heb je een vraag, hoe klein ook, stel hem. Domme vragen bestaan niet! Onze adviseurs luisteren naar je en zullen er alles aan doen om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Je mag ons altijd even bellen of mailen. Vind je chatten of appen makkelijker, dan kan dat natuurlijk ook.

Samenwerking

Wij proberen je, waar we dat kunnen, verder te helpen. Toch is er soms meer hulp nodig. Om je ook in het verdere traject te kunnen helpen, werken wij samen met een landelijk netwerk van advocaten, mediators en juridisch specialisten. Voor ons is het belangrijk dat deze specialisten goed bij onze werkwijze en bij jouw probleem passen. Daarom kennen wij alle advocaten, juristen en mediators waar wij mee samenwerken persoonlijk. Hierdoor kunnen wij bekijken welke specialist het beste bij jouw situatie past. Zo krijg je altijd de beste juridische hulp. Daarnaast houden wij zelf ook altijd de voortgang in de gaten. Wij nemen tussentijds nog een keer contact op om te horen hoe het verder is gegaan en of de specialist je goed verder helpt.

Direct hulp nodig?
 

088-6002806

(gebruikelijke belkosten)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

Juridisch Advies

Wij helpen u graag met uw juridische vraagstukken.

Help mij!

Wij bellen u

op werkdagen binnen 60 min. terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen juridisch nieuws en schrijf u ook in op onze maandelijkse nieuwsbrief!