Wat kost juridische bijstand?

Wat kost het als een jurist voor u aan de slag gaat? Een gemiddelde ontslagzaak kost aan juridische bijstand ca. EUR 1250,- exclusief btw. Dit bedrag is ook nog eens fiscaal aftrekbaar onder de noemer bedrijfskosten.

Offerte werkzaamheden jurist

Voordat een arbeidsjurist voor u aan de slag gaat, ontvangt u een offerte met de werkzaamheden, die hij voor u gaat verrichten en de kosten die hieraan zijn verbonden. De arbeidsjurist zal nooit zonder dat dit vooraf afgesproken is, uren maken en bij u in rekening brengen.

Kan ontslaan mét de hulp van een arbeidsjurist zelfs voordeliger zijn?

Realiseert u zich, dat de kosten van het in dienst houden van een werknemer die zijn functie niet goed uitvoert, meestal vele malen hoger zijn dan de kosten van een arbeidsjurist. Een arbeidsjurist kan u er bovendien bij helpen een ontslagvergoeding zo laag mogelijk te houden en waar mogelijk kosten terug te vorderen bij de andere partij. Daarnaast kan een arbeidsjurist u behoeden voor kostbare fouten.

Hebt u een arbeidsjurist nodig of kunt u het zelf af?

Alleen een jurist die uw zaak kent, zal u een adequate inschatting kunnen geven van de kosten, die met het ontslag gemoeid zijn. Hij kan u niet alleen adviseren over de vraag of u een ontslagvergoeding moet betalen en hoe hoog deze moet zijn, maar zal ook alles in het werk stellen om de vergoeding zo beperkt mogelijk te houden.
LET OP:

Direct hulp nodig?
 

088-6002806

(gebruikelijke belkosten)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

Juridisch Advies

Wij helpen u graag met uw juridische vraagstukken.

Help mij!

Wij bellen u

op werkdagen binnen 60 min. terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen juridisch nieuws en schrijf u ook in op onze maandelijkse nieuwsbrief!